<

Gelat Artesa a Mallorca

Gelat Artesa Natural

Gelat Artesa producte local

Experiència i qualitat

Els nostres productes

Tria entre 39 sabors diferents. Tenim format de terrina 0.5 litres per emportar, ideal per a establiments de gurmet, 2.5 litres per a cafeteries i petites gelateries, galleda de 4 litres quadrades per a l'hostaleria i una galleda de muntanya de 6.5 litres per a gelateries.

Serveis

Serveis

No es pot comprar la felicitat
però podeu comprar gelats

A Fred i bo fabriquem gelats de manera artesanal, possant cura especial en la combinació d’ingredients, que ens ha portat a convertir-nos en mestres de gelats. Elaborem i distribuïm gelats artesanals a Mallorca. Oferim serveis d’assessorament en tot el que es relaciona amb el món del gelat, des de com tractar el producte i combinar-lo amb publicacions per assessorar sobre l’elecció de la maquinària en fred per al vostre establiment.

Nosaltres

Gelat artesanal a Mallorca

Fred i bo és una empresa jove però amb molta experiència. Tenim els millor mestres amb més de quaranta anys d'experiència elaborant gelat a Mallorca. Elaborat gelat artesà amb llet i nata de Balears, utilitzant ingredients locals, de qualitat i naturals per ressaltar sabor del nostre gelat.

¿Saps per què el sabor és tan autèntic? Perquè feim tot el procés d'elaboració de manera tradicional. Ens assegura'm d'usar els millors ingredients, triats amb cura, realitzam el procés de pasteurització i després deixam madurar el producte en tines espacials. Mantecam el gelat per donar-li volum i aconseguir una textura única, i el darrer és congelar ben aviat el gelat a -25° per conservar-ho en condicions òptimes. Així és com elaboram el nostre gelat artesà i natural perquè conservi totes les seves qualitats.

Per fer gelats, utilitzem com a crema i llet de Mallorca, cosa que ens proporciona un producte saludable, nutritiu i de màxima qualitat. Fugim de l’ús de greixos vegetals o greixos hidrogenats i, en canvi, empelem el greix natural de la llet i la crema.

El nostre gelat artesà es produeix íntegrament a Sa Pobla, Mallorca. Sempre que podem, utilitzem producte local de temporada. Donem suport als agricultors i ramaders de l'illa.

Elaborem gelat artesà amb baix contingut en sucre, per potenciar el sabor natural dels nostres ingredients. !Oferim un producte saludable i nutritiu!

Punts de venda

Pots trobar gelat artesà Fred i bo de 0.5 litro en els puestos amb la icona Establecimiento Venta medio litro. També oits provar el nostre gelat a gelateries que son clients nosotros Heladeria


Subscriu-te per rebre novetats

Contacte

Posa't en contacte amb nosaltres

Si voleu gelat artesà a Mallorca y sou un establiment d’hostaleria, gelats, restaurant, petit comerç o similar i vols vendre el nostre gelat, posa't en contacte amb nosaltres ;).